Thursday, December 29, 2011

Το μασάζ που θα την τρελάνει


Δεν χρειάζεται να είσαι ο γκουρού του ερωτισμού, ούτε να γνωρίζεις κάποιο απίστευτο μυστικό. Απλώς, πρέπει να ξέρεις λίγη ανατομία. Και – κυριώς – να ακούς.






Από τον Μεγάλο Αδερφό
Τραπεζοειδής μυς
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι το λάδι. Οποιοδήποτε καλό λάδι για μασάζ που μπορείς να βρεις στα καταστήματα καλλυντικών κάνει. Βάλε την παρτενέρ σου να κάτσει αναπαυτικά μπροστά σου. Βάλε τα χέρια σου στους ώμους της και πιάσε τον τραπεζοειδή – για να καταλάβεις, είναι ο μυς που ενώνει το λαιμό με τον ώμο, αυτός που όλοι μας αρέσει να τρίβουμε. Κούνα τον λίγο μπρος-πίσω. Ζούλα τον και τρίψ’ τον. Πίεσέ τον προς τα πάνω και μετά προς τα κάτω. Μη φοβηθείς να βάλεις δύναμη. Αν σου πει πως αυτό είναι το σημείο, μείνε σε αυτό.
Πτερυγοειδής ωμοπλάτη
Μετά από τον τραπεζοειδή κατευθύνσου προς τα εκεί. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή ανάμεσα στην πτερυγοειδή ωμοπλάτη και τη ραχοκοκαλιά. Χρησιμοποίησε την άκρη των δαχτύλων σου για να τρίψεις μπροστά και πίσω. Με νεύρο, όχι ψόφια. Και όπου σου πει ότι αυτό είναι το σημείο, είπαμε, μείνε σε αυτό.
Ραχοκοκαλιά
Δούλεψε με τους αντίχειρές σου κάθε πλευρά της ραχοκοκαλιάς. Πίεζε και κατέβαινε προς τα κάτω χωρίς να πιάνεις κόκαλο. Ποτέ μην κάνεις μασάζ στο κόκαλο. Πήγαινε από πάνω προς τα κάτω στη μία πλευρά και μετά επανάλαβε το ίδιο από την άλλη.

0 comments:

Post a Comment