Sunday, March 25, 2012

Η Jennifer Lawrence στην εκκίνηση των Hunger Games


«Φάτε» την με τα μάτια!
Η ταινία Hunger Games είναι, για πολλούς φίλους του sci-fi, το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Για κάποιους άλλους είναι το γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή της Jennifer Lawrence στη μεγάλη οθόνη. 

H 22χρονη Αμερικανίδα, που παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ηρωίδας Katniss Everdeen, δεν είναι απλώς ένα από τα πιο σέξι «μωρά» του κινηματογράφου, αλλά και ένα από τα πιο ταλαντούχα. 



Παρόλο που η εμφάνισή της θα μπορούσε να είναι αρκετή για να της δώσει το διαβατήριο για την επιτυχία, η Jennifer έχει ήδη αποδείξει ότι είναι και σπουδαία ηθοποιός. Το 2011, η συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Στην καρδιά του χειμώνα» της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα και της έδωσε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου.

Η Jennifer δεν πήρε το Όσκαρ, αλλά έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Το σίγουρο είναι πως διαθέτει όλα τα προσόντα για να «τρελάνει» τους κριτικούς, αλλά και τους άντρες. 

Προς το παρόν βέβαια, ο δρόμος προς την καρδιά της είναι κλειστός, αφού εκεί «κατοικοεδρεύει» ο βρετανός ηθοποιός Nicholas Hoult.









Πηγή: newsbeast.gr

0 comments:

Post a Comment