Tuesday, December 27, 2011

Τέσσερις λόγοι για να τον χωρίσετε μέσα στις γιορτές

Τον γνωρίσατε στο νησί φορώντας εκείνο το μαγιώ με τα φανταχτερά λουλούδια, συνεχίσατε να βγαίνετε όταν επιστρέψατε από την παραζάλη των διακοπών και τώρα κουτσά στραβά φτάσατε μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.Μπορεί το μουσάτο αγόρι με το πονηρό βλέμμα να...σας έχει κλέψει την καρδιά, αλλά μην ξεχνάτε πως οι κλέφτες καταλήγουν πολύ συχνά στη φυλακή και αν συνεχίσει να σας τη "σπάει" το μόνο που του αξίζει είναι να τον αφήσετε να κάνει παρέα με τις αναμνήσεις από το 2011. Εάν ακολουθεί πιστά την παρακάτω λίστα, τότε είναι "μονόδρομος ο δρόμος που έχει πάρει και δεν τον βλέπουμε να γυρίζει πίσω".


Κανονίζει να φύγει για τις γιορτινές μέρες και δε σας έχει καλέσει μαζί του. Είτε πάει στην ορεινή Αρκαδία, είτε στο Chamonix για snowboard, εσάς το ίδιο σας κάνει. Ποιος ο λόγος να έχετε σχέση και να στερείτε από όλο τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό το κορμί-κόμπρα που έχετε, όταν εκείνος τη "βρίσκει" μόνος του;

Γιορτάζει ο Αντρέας, ήρθε ο Κωνσταντίνος από το εξωτερικό και η ξαδέλφη του έχει γενέθλια. Πολύ καλά μέχρι εδώ, αλλά εσείς γιατί δεν είστε ποτέ μέσα στο πλάνο του. Πείτε του πολύ ευγενικά πως δε σας αρέσει να κάθεστε "στον πάγκο" και απαιτείστε να σας βάλει στο παιχνίδι. Εάν δεν το κάνει, τότε σφυρίξτε του "game over".

Το κινητό του είναι ο μεγαλύτερός σας ανταγωνιστής. Είπαμε, έχετε μπλέξει με αγόρι πολυάσχολο και εργατικό, αλλά αυτό το blackberry που κρατάει είναι του διαόλου μηχάνημα. Κουδουνίσματα, δυνατοί ήχοι, σφυρίγματα και δε συμμαζεύεται τον ενημερώνουν πως μόλις κατέφθασε άλλο ένα sms, bbm, whatsapp, email, tweet, ενώ εσείς προσπαθείτε να απολαύσετε το ρομαντικό σας γεύμα, βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση ή ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο. Πάρτε το κρυφά, πετάξτε το στη λεκάνη της τουαλέτας και τραβήξτε το καζανάκι. Δε θα το μάθει κανείς.

Γιορτάζετε, κανονίσατε με κάθε λεπτομέρεια την ειδυλλιακή σας εκδρομή και ετοιμάζεστε προς αναχώρηση. Χαμογελάτε με νόημα, τον κοιτάτε με σκέρτσο και του πεταρίζετε τα βλέφαρα. Σταματήστε να κάνετε σα χαζοβιόλα, το αγόρι δε θυμάται καν πως γιορτάζετε και, ναι, προφανώς και δε σας έχει πάρει δώρο. Κάντε ό, τι νομίζετε, εδώ επιτρέπονται όλα.


http://www.24wresenimerwsi.gr/2011/12/blog-post_3693.html

0 comments:

Post a Comment